Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-08@03:54:51 GMT

غول پرداخت آنلاین چین دو تکه می شود

تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۹۳۴۲۷

غول پرداخت آنلاین چین دو تکه می شود

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، علی پی در مالکیت انت گروپ است که به جک ما موسس علی بابا تعلق دارد.

قرار است این اپلیکیشن به دو بخش تقسیم شود و بخشی که برای اعطای وام های تجاری سودآور طراحی شده بود، به طور مستقل و از طریق یک برنامه دیگر در دسترس باشد.

بر اساس این طرح شرکت آنت داده های کاربران را که مربوط به تصمیم گیری برای وام دهی است در اختیار یک شرکت اعتباری جدید می گذارد که بخشی از سهام آن در مالکیت دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اولین بار است که مجموعه های دولتی در چین کنترل بخشی از سهام آنت را در اختیار می گیرند.

دولت چین در ماه های اخیر کنترل خود بر شرکت های فناوری را افزایش داده و تلاش می کند از انحصارطلبی و تسلط بیش از حد آنها بر حوزه های مختلف جلوگیری کند. انتظار می رود در نهایت یک شرکت جدید برای اعطای امتیازات اعتباری تاسیس شود که بخش اعظم سهام آن در کنترل شرکت های دولتی چین باشد.

در ماه آوریل گذشته، رگولاتوری چین از آنت خواسته بود تا در شیوه کسب و کار خود بازنگری کند و دو سرویس سودآور کوچک اعطای وام های خرد خود به نام های Jiebei و Huabeiرا به شرکت های مالی جدیدی برای مصرف کنندگان مبدل کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اپلیکیشن رویترز انحصار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۹۳۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، در خصوص جزییات بیشتر این خبر گفت: این وام به دسته‌ای از کسب و کار‌های حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکو‌های مشمول هستند. به گفته وی، این سکو‌ها شامل: ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

وی با اشاره به وجود دسته بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکار‌های صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کار‌های حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان داشت: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کار‌های حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند. پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی‌ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است. به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد. اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی به کسب و کار‌های سکو‌های داخلی
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • ۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی شرکت کردند
  • اطلاعیه قطعی گاز در بخشی از شهر کرج
  • خرید امن و آسان از علی بابا با سپاهان همراه
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟