Web Analytics Made Easy - Statcounter

«احمد حیدری» سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره وضعیت آموزش مجازی در این دانشگاه بیان کرد: بحث تحصیل دانشجویان باید با جدیت دنبال شود تا تهدید کرونا نتواند به تحصیل و آموزش لطمه بزند در همین راستا ما تلاش کردیم این ترم را به بهترین شکل به اتمام برسانیم. دانشگاه آزاد مصمم است از طریق آموزش مجازی تا زمانی که دانشگاه‌ها باز شوند، آموزش را ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما از 14، 15 اسفند آموزش مجازی را شروع کردیم و بیشتر واحدهای ما این روند را پیش گرفتند. علت هم این بود که واحدهای الکترونیک که دانشگاه آزاد از قبل داشته به صورت الکترونیکی و مجازی دانشجویان را در قسمت‌های مختلف پوشش می‌داد و این تجربه خوبی بود، اما به شکل کلان و کشوری نبود. ما از تجربیات واحدهای الکترونیک برای آموزش‌های مجازی بهره بردیم.

حیدری گفت: از طرفی تعطیلات عید فرصت بسیار مناسبی بود که همه واحدهای ما در کل کشور مجهز شوند و یک ستاد تسهیلات آموزش مجازی در دانشگاه آزاد مرکز به ریاست طهرانچی رییس دانشگاه آزاد و با مدیریت علمایی معاون آموزشی دانشگاه آزاد تشکیل شد.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص اقداماتی که در بستر آموزش مجازی انجام می‌شود، توضیح داد: مطالب درسی در بستر فضای مجازی به شکل پاورپوینت ارائه می‌شود. این شیوه آموزش یک پایه گذاری جدید در آموزش عالی کشور و در جهان شده است و این سطح آموزش مجازی در کشور باقی خواهند ماند.

حیدری افزود: آموزش به صورت آنلاین است، اما مطالب ضبط می‌شود تا بعدها نیز مورد استفاده دانشجویان قرار بگیرد. در ادامه تلاش می‌شود از شبکه lms  و موبایل به عنوان پشتیبان برای این کار استفاده شود. همچنین در حال برنامه ریزی برای ضبط دروس توسط اساتید مجرب در استودیو هستیم که محتوای آن در سایت علوم تحقیقات درج خواهد شد. از نظر من در آینده این روش یک روش متداول خواهد بود.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: دانشجویان از طریق موبایل نیز می‌توانند به نرم افزار آموزش مجازی وصل شوند و حتما نیازی به لپ‌تاپ نیست. درباره حجم اینترنت مورد استفاده دانشجویان نیز باید بگویم که ما یک نامه به وزارت ارتباطات زده‌ایم و طی آن نامه، درخواست اینترنت رایگان یا کم‌هزینه را داشتیم. ضمن اینکه مصمم هستیم واحدهای شهرستان‌هایی که اینترنت ضعیف است یا به نوعی محرومیت وجود دارد، مورد توجه وزارت ارتباطات قرار بگیرد.

وی در ادامه بیان کرد: البته امکان دارد که برخی از دانشگاه‌ها مشکلاتی داشته باشند، اما این آموزش‌ها با موبایل امکان پذیر است و اکثر دانشجوها دارای موبایل هوشمند هستند.

حیدری درباره شهریه ثابتی که توسط دانشجویان واریز شده، اما کلاس‌ها به صورت مجازی و بعضا با برخی مشکلات مثل قطع و وصل شدن یا حتی عدم دسترسی دانشجو به اینترنت برگزار می‌شود، توضیح داد: اساتید ما در همان ساعت‌هایی که در دانشکده به شکل حضوری تدریس می‌کردند، اکنون به شکل مجازی درس می‌دهند. شهریه دانشجویان برای حقوق کارمندان و اساتید هزینه می‌شود و باید حقوق اساتید پرداخت شود.

وی در پاسخ به این سوال که اما هزینه اینترنت علاوه بر شهریه یک هزینه مضاعف به دانشجویان تحمیل می‌کند و چه برنامه و اقدامی برای کمک به دانشجویان دارید؟ گفت: به هر حال اینها مشکلاتی است که برای کشور پیش آمده است، وقتی یک مشکل بحرانی در کشور پیش می‌آید، همه باید کمک کنند. دانشگاه تلاش دارد برای کمک و همراهی به دانشجویان به آنها وام بدهند که برای پیگیری این امر نامه‌ای به ریاست جمهوری و ستاد ملی مقابله با کرونا ارائه شده است، تا با ما مساعدت کنند.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: در حال حاضر همه بنگاه‌های اقتصادی، آموزشی، ‌پژوهشی و فرهنگی کشور دچار رکود شده و از آنجا که دانشگاه آزاد به پول دولتی وابسته نیست با مشکل مواجه خواهد شد،‌ در واقع دانشگاه ما متکی به شهریه‌هایی است که از دانشجویان گرفته می‌شود. یک دانشجوی مهندسی حداکثر ممکن است در طی یک سال 5، 6 میلیون شهریه پرداخت کند و با این مبالغ هزینه‌های آموزش، استاد، کارمند و هیات علمی اداره می‌شود و سودی برای دانشگاه آزاد ندارد.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به این هزینه‌هایی که دانشجویان بابت اینترنت پرداخت می‌کنند، آیا امکان مساعدت برای پرداخت شهریه متغیر وجود دارد یا خیر؟ گفت: در قالب وام قرض الحسنه این کمک صورت خواهد گرفت و تلاش می‎شود هم مبلغ این وام بیشتر شود و هم راحت‌تر در اختیار دانشجویان قرار بگیرد.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی درباره تعیین تکلیف آموزش دروس عملی گفت: پس از پایان این ایام، فرصت سه ماه تابستان را در اختیار داریم و به محض اینکه دانشگاه‌ها باز شود از هر آنچه که باید برای دروس عملی استفاده شود، بهره خواهیم برد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آموزش مجازی دانشگاه آزاد دانشگاه کرونا سخنگو شهریه احمد حیدری سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۹۶۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه جاری، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه جمعی از مسوولان این دانشگاه از مجموعه صنعتی هلدینگ زر (گروه صنعتی و پژوهشی زرنام) در استان البرز بازدید کردند و ضمن امضاء تفاهم نامه همکاری، در جریان فرآیند تولید و محصولات مختلف این شرکت قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است

دانشگاه آزاد اسلامی با هدف تحقق دانشگاه نسل سوم و چهارم یا همان دانشگاه کارآفرین و نیز به منظور تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه طرح ها و برنامه های مختلفی را در دست اجرا دارد که یکی از این طرح‌ها، امضای تفاهم نامه های همکاری مشترک میان دانشگاه و بخش‌های مختلف صنعتی است.

گروه زر در حال حاضر بزرگترین صادرکننده ایرانی انواع ماکارونی است که در سکوی نخست صنعت ماکارونی ایران قرار گرفته و توانسته است با ایجاد فضای رقابتی در صنعت، به عنوان اولین تولیدکننده انواع ماکارونی و پاستا با آرد سِمولینا در ایران، نقش مهمی را در ارتقاء کیفیت تولیدات داخلی به عهده بگیرد.

مدیران و کارکنان جوان این گروه در راستای اجرای برنامه‌های توسعه‌ای خود و دستیابی ایران به جایگاهی شایسته‌تر در صنعت و تجارت غذا، پروژه احداث و راه‌ اندازی بزرگترین مجتمع کارخانجات فرآوری عمیق غلات کشور با ظرفیت ۴ میلیون تن در سال و قابلیت دسترسی به شبکه حمل و نقل ریلی را آغاز کرده‌اند که شامل مجموعه‌های تولیدی انواع نشاسته، آرد، گلوتن، نان صنعتی، قند مایع، ماکارونی، کیک، کلوچه، بیسکوئیت، شیرینی، شکلات، غذای کودک، غلات پرک‌ شده، کورن فلکس و خوراک دام همراه با سیلوهای بزرگ ذخیره‌ سازی است.

در بیانیه این هلدینگ بزرگ صنایع غذایی کشور آمده است:«شرکت زر ماکارون در زمینه‌ تولید و عرضه‌ انواع محصولات فرآوری شده غلات فعالیت می‌کند. ما معتقدیم امنیت غذایی حق تمامی انسان‌هاست. لذا همواره تلاش می‌کنیم تا با استفاده از نیروی انسانی متخصص و متعهد، تکنولوژی روز دنیا، استفاده از بهترین مواد اولیه، بسته بندی استاندارد محصولات و با تکیه بر پویایی سازمانی در کمترین زمان، غذایی با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت در دسترس تمامی مصرف‌کنندگان از هر طبقه اجتماعی قرار دهیم. همچنین با توسعه دانش، رعایت قوانین و مقررات زیست محیطی و بهداشتی، حفظ و توسعه نیروی انسانی شایسته، افزایش تولید و تنوع محصولات در کنار توجه به رشد پایدار در بازارهای داخلی و خارجی علاوه بر تکریم مشتریان و کارکنان، موجبات رضایت سهامداران و سایر ذینفعان سازمان را فراهم آوریم».

از سوی دیگر با توجه به اینکه توجه به امنیت غذایی پایدار همواره به عنوان یکی از اصلی ترین اولویت های دانشگاه آزاد اسلامی عنوان شده و این دانشگاه گام های بزرگی در سراسر کشور و با بهره مندی از ظفیت این شبکه بزرگ دانشگاهی در راستای سلامت و امنیت غذایی برداشته است، امضای تفاهم نامه علمی پژوهشی و فناوری با گروه صنعتی پژوهشی زرنام نیز گامی دیگر در جهت ارتقای ضریب امنیت غذایی کشور از سوی این دانشگاه است چرا که رشد علمی، استفاده از روش های نو و به روزرسانی تولید محصولات در تحقق این مهم و رهایی کشور از وابستگی حائز اهمیت است.

حسین کلانتری خلیل آباد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به امضای دو تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی و گروه صنعتی پژوهشی زر اظهار کرد: در واقع یک تفاهم نامه بین دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و هلدینگ صنعتی زرنام و یک تفاهم نامه نیز بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و شرکت زرنام به امضا رسید.

وی ادامه داد: بر اساس تفاهم نامه ای که به امضای دکتر طهرانچی رسید با توجه به توانایی های علمی که دانشگاه آزاد اسلامی دارد، مشارکت در برگزاری همایش ها و نشست های علمی، رویدادهایی که در حوزه های نوآوری و مهارتی صدرا، فن بازار و ایده پردازی است، ظرفیت های مشترک در راستای انتقال تجربیاتی که در حوزه صنعت و دانشگاه میتوان ارائه کرد، مشارکت در طرح پویش، همکاری متقابل در راستای پیشرفت های صنعتی شرکت زرنام (گروه پژوهشی صنعتی زر) و همکاری در کاربردی کردن پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری صورت خواهد گرفت.

کلینیک صنعت در دانشگاه آزاد کرج راه‌اندازی می‌شود

کلانتری به راه اندازی «کلینیک صنعت» به عنوان یکی از محورهای همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و گروه پژوهشی صنعتی زر اشاره و خاطرنشان کرد: این کلینیک در حوزه های مختلف از جمله مطالعات، بازاریابی، رفع موانع و مشکلات صنعت، تولید محصولات غذایی با هدف امنیت غذایی، تولید محصولات فراسودمند، چاپ و انتشار کتاب و مجلات و... میتواند فعالیت کند.

وی افزود: به احتمال زیاد دفتر کلینیک صنعت در داخل دانشگاه آزاد کرج راه اندازی خواهد شد چرا که اساتید در دانشگاه حضور دارند.

گروه صنعتی زرنام؛ عرصه ای برای دانشکدگان «کشاورزی، آب، غذا و فراسودمندها»

کلانتری تصریح کرد: طی تفاهم نامه ای که توسط دکتر طهرانچی به امضا رسید در موضوع «دانشکدگان» بیشتر ورود خواهد شد و دانشکدگان «کشاورزی، آب، غذا و فراسودمندها»، مرکز پژوهشی امنیت غذایی دانشگاه آزاد، کارگروه تخصصی فرآورده های غذایی فراسودمند و سلامت محور دانشگاه آزاد تهران و اصفهان وارد عمل می‌شوند.

انجام بالغ بر ۲ میلیاردتومان طرح‌های پژوهشی در سال جاری

وی ادامه داد: یک تفاهم نامه نیز بین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و شرکت زرنام در راستای "اجرایی کردن" تفاهم نامه قبلی به امضا رسید که انجام بالغ بر دومیلیاردتومان طرح‌های پژوهشی در سال جاری، راه اندازی زیرساخت های آزمایشگاهی و تحقیقاتی، ورود ۵۰۰ دانشجو به صنعت در راستای طرح پویش، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت تخصصی برای کارکنان شرکت زر، اجرای برنامه های حوزه کارآفرینی، فناورانه، شغل محور و محصول محور، اجرای برنامه های ترویجی آموزشی، همکاری در همایش، نمایشگاه ها و نشست های تخصصی، تجاری سازی نتایج پژوهش های انجام شده، توانمندسازی کارکنان شرکت و خانواده های آنان، شناسایی و مستندسازی دانش و تجارب مدیران و خبرگان شرکت مواردی است که در این تفاهم نامه قید شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج با اشاره به اینکه این تفاهمنامه برای مدت دو سال به امضا رسیده است که در صورت تمایل طرفین قابل تمدید نیز هست، اضافه کرد: در خصوص نحوه اجرایی کردن تفاهم نامه نیز دو نفر یکی از دانشگاه آزاد اسلامی و یک نفر هم از شرکت زرنام عهده دار این مسوولیت شده اند.

وی خاطرنشان کرد: به موجب این تفاهم نامه مقرر شده تا این بخش صنعتی نیازها را به ما اعلام کنند و دانشگاه فرآیند اجرایی کردن را به عهده بگیرد که بخش هزینه ها را صنعت به عهده خواهد گرفت.

کلانتری تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه را از اصلی ترین مزایای این قبیل تفاهم نامه ها دانست و گفت: با انجام این طرح ها مباحثی چون نوآوری و کارآفرینی در دانشگاه بیشتر میشود و دانشجویان ما این امکان را پیدا میکنند که با فضای صنایع از نزدیک آشنا و از آن استفاده کنند ضمن اینکه طرح هایی همچون پویش و صدرا نیز قوی تر و غنی تر اجرا میشوند بر همین مبنا تعداد دانشجویان ما نیز افزایش پیدا میکند.

سالانه ۵۰۰ دانشجوی طرح پویشی وارد شرکت زرنام می‌شوند

وی با بیان اینکه به موجب این تفاهم نامه سالانه ۵۰۰ دانشجو دانشگاه آزاد اسلامی در راستای طرح پویش وارد شرکت زر می‌شوند، تصریح کرد: با توجه به اینکه این تفاهم نامه به مدت دو سال منعقد شده است در مجموع این امکان وجو دارد تا ۱۰۰۰ دانشجو وارد این طرح شوند.

انتهای پیام/

نرگس موذنیان کد خبر: 1229559 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی طرح پویش

دیگر خبرها

  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی
  • انتقال مهارت با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی/ جنس دانشگاه آزاد یزد فناوری است
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتار‌های نژادپرستانه
  • تحقیقات دانشگاه می‌سی‌سی‌پی در مورد رفتارهای نژادپرستانه
  • مراسم تجلیل از اساتید دانشگاه در بوشهر برگزار شد
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • رئیسی: با حمایت دانشجویان و اساتید کشورمان اعتراضات دانشگاهیان غرب استوارتر می‌شود
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت